19 Czerwiec 2019
Nasze kierunki w roku szkolnym 2019/20

Powiększ zdjęcie


Nawigacja
Strona główna

O zespole szkół

Patron szkoły

ZSUiS - opisy zawodów

REKRUTACJA

Programy szkolne

Szkolne informacje

KURSY ODiDZ

Plan rozwoju ZSUiS

Z życia szkoły

OFERTA PRAKTYK

Informacje dla rodziców

Plan lekcji (.pdf)

Matura 2019 (.pdf)

Wykaz podręczników 2018/2019

Egzamin maturalny i zawodowy 2019

ORE

Sukcesy uczniów

Zastępstwa

RODO


Do pobrania

Biblioteka

Pedagog

Kontakt

Galeria zdjęć

Szukaj

Inne strony

Wiadomości archiwalne

Dla nauczycieli

Informacje dla absolwentów
Pogoda
Oferta Zespołu Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle
Uczniowie Zespołu Szkół nr 2 najlepsi w Polsce

W dniach 22-23 kwietnia 2010 r. w Poznaniu odbył się XII Ogólnopolski Turniej Przetwórstwa Mięsa, który zgromadził najlepszych uczniów z całej Polski. Wśród nich nie zabrakło również reprezentantów naszej szkoły. Finaliści tego turnieju otrzymali wiele cennych nagród, ponadto są zwolnieni z pisemnej części egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.
 Po całodniowej rywalizacji, której towarzyszył duży stres, uczniowie mogli zrelaksować się podczas wycieczki na stadion Lecha Poznań, który mimo, że jeszcze w budowie zrobił na nich ogromne wrażenie.
W zmaganiach uczestniczyli uczniowie klasy 3 e - Grzegorz Augustyn i Damian Żurawski, których we współpracy z Zakładem Masarskim TRIO, przygotowały Magdalena Rogowska i Urszula Ochała.
 Nasi uczniowie zaprezentowali bardzo wysoki poziom wiedzy, zarówno teoretycznej jak i praktycznej.
 W ogólnej klasyfikacji uzyskali czołowe miejsca - Grzegorz Augustyn – II miejsce, a tuż za nim z niewielką różnicą punktów, na miejscu III znalazł się Damian Żurawski.

Przetłumacz stronę

Aktualna godzina
BIP i ePUAP
Losowa fotografia
Ostatnio dodane informacje
BENE MERITUS 2019 07.06.2019 08:30:13
WYNIKI SZKOLNEGO KON... 29.05.2019 23:58:14
Wyniki Szkolnego Kon... 09.05.2019 20:31:05
XII Jasielski Piknik... 30.04.2019 21:54:29
Nabór na szkolenia 17 24.04.2019 10:11:00
Szkolny konkurs chem... 24.04.2019 00:16:10
Komunikat 10.04.2019 20:02:02
Najnowsze artykuły
Materiały dla ucznió...
Procedury reagowania...
31 maja Światowy Dz...
Zostań rodziną zastę...
Pomoc dla osób niepe...
Technik chłodnictwa ...
BS I st. - Fryzjer
Odwiedziny gości
Dziś:239
Wczoraj:337
W tym tygodniu:1,008
W tym miesiącu:7,083
W tym roku:62,286
Wszystkich:1,944,155